“R4bak Tu Y@ng Seles4″Gar42 Slvar Dalm, S0diqq Ank J0han Cvri Tumpuan

 

Setiap kali pasangan selebriti Ozlyn dan Johan muat naik entri diinstagramnya pasti gel4gat anak-anak mereka mendapat perhatian.

Terbaru,Johan telah memuat naik satu video.Ternyata video beliau bersama denga anak lelakinya iaitu S0diq yang merupakan anak ke 2 telah mendapat perhatian ramai.

Mmg setiap anak tu lain2 karakter dia kan.. contoh sodiq.. pakaian luar slalu nak smart.. handsome.. tp cer tgk spenderr.. stokin😫 mesti berl0bang!! Kalau kt umah baju yg dh send4t, l0bang sana lobang sini seluar.. dia akan pakai tanpa segan.. bila tanya kenapa mcm ni s0diq? Jawapan dia .. ni yg selesa.. salah ke? 😂🙄 bak kata papa dia.. s0diq ko ni muka jek ensem.. pakaian ikut dan jek.. dia trus sengeh mcm ker4ng bvsuk.. dia ni kalau part pakaian mmg x kisah.. part makan x suka ped4s.. tp kalau mak dia suap.. dia tel4n jugak🤪.. anak2 korg mcm ni ke?

VIDEO:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Memang terhibur dengan keluarga yang bahagia ini.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook  Berita Terkini

Sumber:Instagram Johan & Ozlynn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *